Alleenretail.org Vervolg

Het houdt niet op.
Zolang als trackers en de eigenaren geen respect op kunnen brengen voor leden, ex-staff, een medemens, bezit van anderen, algemene fatsoensnormen, zolang blijven de klachten. 

GESLOTEN
Het gaat HIER verder.

68 opmerkingen:

  1. hhaha dat zijn haar kindertjes en die plaatjes en die gedichten (:puke: trouwens) is haar manier om aandacht te krijgen en de rukker voor wat ze bij haar eigen man te kort komt (anders kom je niet s'nachts laat nog online maar ga je samen met je man naar bed :lol: zielige mensjes zijn het. pc moet iets invullen wat ze in real live te kort komen. en als ze dan heel moedig besluiten ermee te kappen komen ze erachter dat ze dat niet lukt :lol: dan zie je lafaards die hun nick laten veranderen om stiekem te kunnen gluren naar hun obsessie zoals athos :lol: defender is nog zon loser. dat is mod en komt 1 of 2 keer in de week een keer kijken maar die heb zijn rang wel verdiend met stalken van dat minderjarige grietje die hoef er niet meer voor te werken net als de andere staffleden die er vanaf 2008 2009 zitten. die hebben alles van dichtbij meegemaakt :puke: waardeloos tuig is het, een aanfluiting voor de trackerwereld! op Alleenretail.org

    VERPLAATST WEGENS OVERCOMPLEET

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niemand beter dan Athos weet wat Polarbear op zijn kerfstok heeft. Jammer dat ook Athos een slappeling en een lafaard is. Hij komt wel achterbaks spieken wat er leeft op Alleen Retail en op diverse blogs. ;)
      Wat van Alleen Retail afkomt is allemaal hetzelfde. Het zijn lafaards die idd. zover gaan dat ze zelfs meewerken en meedoen aan het misbruiken en bedreigen van kinderen openbaar op internet en dat alles voor een rang of erkenning.
      Het is schorum wat hun daden goed probeert te praten d.m.v. leugens en roddels te verspreiden die de eigenaar hen voorkauwt.
      Alsof ze zelf niet op één hand uit kunnen tellen dat een eigenaar die al jaren met dergelijke zaken bezig is, zowel publiekelijk als (zoals ze dat zo fijntjes uitdrukken) 'underground', niet toerekeningsvatbaar is.
      Athos weet dit. Staf die langer op Alleen Retail is weet dit en nieuwere staf kan net zo min ontkennen met zoveel informatie op internet.
      Het is daarom niet te wijten aan onwetendheid of gebrek aan kennis. Deze mensen werken mee aan kindermisbruik, intimidatie en bedreigingen omdat het hun eigen keuze is. Zoals ze om dezelfde reden meewerken aan het kapot maken van collega's in de trackerscene en het kapot maken van de medemens als individu.
      Athos weet dit.
      Lancaster weet dit.
      Breathless weet dit.
      De overige staf weet dit.
      Ze nemen deze keuze zelf.
      Niemand die ze dwingt.
      Dat zegt voldoende over deze personen en hun geaardheid neem ik aan.
      De minachting en verachting die ze krijgen verdienen ze niet alleen maar roepen ze zelf op.

      Verwijderen
    2. Athos is gestopt op het moment dat op een blog persoonlijke informatie over hem vermeld werd. Toen werd hem de grond te heet onder zijn voeten. Athos is echter wel jaren lang getuige geweest van alle misdrijven die van Alleen Retail uit georganiseerd werden. Athos heeft zelf kinderen maar heeft er geen bezwaar tegen kinderen van andere mensen die hij niet kan kennen te bedreigen. Deze groep waaraan Athos deel nam of misschien nog wel deel neemt bedreigt kinderen met aanranding en verkrachting. Ze chanteren kinderen en plaatsen de foto's van kinderen en persoonlijke informatie openbaar op internet. Deze groep gaat zover hierin dat ze adressen publiek maken zodat aanhangers van deze groep de slachtoffers net zo kunnen belagen. Dit gaat tot bedreigingen met moord en doodslag. Onschuldige kinderen zijn op hun mobiel gebeld en bedreigd. Tientallen volwassenen zijn op hun huis-adressen bedreigd. Persoonlijke eigendommen zijn vernield.

      Dit wordt aangestuurd door Polarbear, de eigenaar van Alleen Retail. Dit is geen nieuws, dit dateert uit 2008. Polarbear heeft in 2008 een heksenjacht in gang gezet die nog altijd gevoed wordt door deze eigenaar.
      Persoonlijke informatie die van hem af komt staat op internet en personen en sites worden nog altijd door hem persoonlijk achtervolgt. (5.135.181.160) Foto's van kinderen met de bijbehorende bedreigingen zijn van hem zelf afkomstig. De adresgegevens van de personen die ze bedreigen zijn opgespoord door staf van Alleen Retail en volgelingen.

      De beloningen die voor dergelijke diensten staan variëren. Bewijzen hiervan liegen niet. Chocolade lingerie en rode lingeriesetjes voor minderjarige meisjes, servers om linux te beoefenen voor minderjarige jongens. Uploadservers, hogere rangen op trackers, eigen trackers, nieuwe pc's, weekendjes weg, Polarbear biedt het allemaal aan tot en met gratis kost en inwoning inderdaad.

      De mensen die niet meer zijn op Alleen Retail en de mensen van zijn oude trackers die hij zelf de das om heeft gedaan kunnen hierover meepraten. Zij weten maar al te goed op welke wijze Polarbear voor zijn 'hulp en gunsten' terug betaald wil worden..

      Wat Alleen Retail opzoekt zijn de verraders in de torrentwereld, de klaplopers en slijmballen die de gemakkelijkste weg kiezen en weten dat er bij Polarbear veel te halen is als je net als hij geen bezwaren hebt het misdadige pad te volgen.
      De beloning kan groot zijn als je doet wat hij wil
      en dat is zoals je kunt zien voor velen erg aanlokkelijk, is het niet zo Athos, Lancaster, Defender, etc.? ;)

      Dan is het natuurlijk 'super fantastisch leuk en zoo cool' om het babytaaltje van Lancaster even te benadrukken ;) om te zien dat minderjarige kinderen die door deze groep 5 jaar geleden al werden gestalkt en belast, inmiddels voorbeeldige volwassenen zijn, waarvan enkelen een bloeiend eigen bedrijf hebben opgezet.
      Nog 'super fantastischer' is het om te mogen mededelen dat deze groep kinderen bedreigd heeft die inmiddels goede banen hebben als scripter voor internationale multinationals.

      Verwijderen
    3. Je oogst wat je zaait. Wie kwaad en verderf zaait mag ook zelf oogsten. Men noemt dat gerechtigheid. Aan de kinderen van toen kan men een voorbeeld nemen. Zij bouwen aan een toekomst. Vergelijk dat eens met de staff van Alleen Retail die het op durft te nemen tegen kinderen (oh wat moedig) en vergelijk het ook eens met de kinderen die ze misbruiken voor staff-functies en die zo hun toekomst weg gooien.

      Waardering voor deze tracker-staff? NOPE
      Waardering voor de eigenaar? NOG MINDER
      Waardering voor de leden of de meelopers van deze tracker? DAT HET ALLERMINST

      De toppers zijn zij die hier tegen in opstand komen, de personen en sites die niet bang zijn en de waarheid online zetten. De toppers zijn zij die de slachtoffers van dit soort groeperingen opvangen. De toppers zijn zij die een eigen mening hebben en die durven uiten.

      De verliezers moeten wel erg trots zijn op hun prestaties. ;)
      Een rang op een tracker is ook zo'n verantwoordelijke taak en zo eervol dat het nageslacht (als ze dat hebben) wel uitermate trots op ze moet zijn. ;)
      (of honden ook trots kunnen zijn op hun baasje of zich rot kunnen schamen is wetenschappelijk nog niet bewezen)

      De ervaring heeft wel geleerd dat er niet door te dringen is bij types met dat IQ en daarom beperk ik het tot een succes-wens.
      Succes eigenaar, staff en leden van Alleen Retail. Gefeliciteerd met uw 5 jarig bestaan in de dictatuur en op naar de volgende 5 jaar trackerverslaving, alcoholmisbruik en kindermishandeling......
      'super fantastisch leuk en zoo cool'

      Verwijderen
    4. Tsja Polarbear is erg actief op veel fronten blijkt wel. Hij geeft opdracht minderjarige meisjes te bedreigen met verkrachting. Maar hij geeft ook opdracht de familie van dat meisje te bedreigen en intimideren. Helaas zijn de informatiebronnen van deze Polarbear niet altijd even nauwkeurig.
      Of hij verstrekt zelf valse informatie zoals wel vaker gebeurd is.
      Het is niet overdreven als ik zeg dat tientallen mensen zijn bedreigd alleen omdat ze toevallig dezelfde achternaam hadden als degene waarop Polarbear het voorzien had.
      Dit bewijst nog eens ten overvloede hoe geobsedeerd ze zijn en hoe gefrustreerd dit gezelschap te werk gaat.
      Ach en in woede gerichte pijlen treffen wel vaker een verkeerd doel.

      Het wordt in ieder geval niet gewaardeerd dat de games van Polarbear zich ook nog uitbreiden in de muziekwereld. Door zijn eigen opdracht is een jong meisje (alweer) met de naam Nikki Kleijsen hier nu ook volop in betrokken.
      Contacten van deze muzikante worden door het team van Polarbear bedreigd. Een ervan is 9x! gebeld en bedreigd. Waar ben je dan mee bezig vraag ik mij af.
      Volgens insiders uit de trackerwereld is Nikki Kleijsen een zus van Polarbear alias Ruud Kleijsen. Het bedrijf wat genoemd wordt als dat van Polarbear zou Auto Kleijsen te Reutum zijn. Doe ermee wat je wilt of goed dunkt. Klachten over deze informatie richt je maar aan de familie Kleijsen XD

      Verwijderen
    5. looooolllll kind van geschieden ouders, zakenlui, die hebben genen tijd voor wat ze op deze aardkloot schoppen. Die moeten werken, centjes verdienen en aanzien opbouwen. Kinderen zijn een last tot ze het bedrijf kunnen overnemen en voor de oudelui zorgen xd

      Verwijderen
    6. vandaar dat gehunker naar aandacht............

      Verwijderen
    7. ;) Dat krijgt hij niet vaak en de enkele keer dat hij het krijgt gooit hij het weg.
      Hij had alles kunnen hebben. Een schat van een vrouw. Een leven.
      Hij wist dat hij eerlijk moest zijn.
      Hij koos voor zijn tracker en de schijnwereld daar omheen met alle leugens en bedrog daarom heen opgebouwd.

      Dat was zijn eigen beslissing.
      Niemand die hem gedwongen heeft die keuze te maken.
      Dus hij moet dit niet afschuiven op anderen maar zelf verantwoording nemen.
      Hij is de zwakkeling die na een breuk vertrouwen schaadt en privé informatie rond gaat strooien. Hij is de zwakkeling die de tracker-wereld op wil stoken.
      Niemand anders valt dit te verwijten. De informatie aan Extreme doorgestuurd door Polarbear was net zo doelbewust omdat Polarbear heel goed wist dat Extreme dat zou gaan gebuiken op smaadsites.
      Hij is de zwakkeling die die mongool uit Venray, Richard van Arkel opstookte en hij is de zwakkeling die een alochtone turk die amper nederlands spreekt opstookte net als anderen die dachten door erin mee te gaan er zelf beter op te worden.

      Triest om te bedenken dat al die mensen (nalopers genoemd) hun eer en hun naam zo te grabbel hebben gegooid alleen om een zwetsert van een trackereigenaar te pleasen lol.

      Zij staan in het zwartboek omdat ze zijn verhaaltjes geloofden terwijl hij alleen maar wraak zocht omdat hij door eigen schuld een blauwtje gelopen had
      en hij daarbij te laf was om het zelf op te lossen......

      Amen zou MrBass zeggen ;)

      Verwijderen
    8. Juist en daarom wordt dat wereldje ook zo geminacht. Omdat het nalopers zijn. De een nog erger als de ander.
      En opscheppers. Wie gaat er rondblaten dat iemand zijn ex is en hij heeft die ex nog nooit live gezien whahhhaha Jup gesproken op msn had hij haar wel maar hij had ook gesproken met andere vrouwkes op msn en bemerkte het verschil niet ;)
      Die gast is obsessief en zo labiel als maar kan. Het enige waar die op uit is is een opening om zijn papje in te upsen zijn eigen taal gequoted zogezegd.
      Dat die tracker nog gedoogd wordt is omdat die zo lekker transparant is ;)

      Verwijderen
    9. Blaten... juist ja. Polarbear blaat heel veel. De staf van retail blaat heel veel. Toch heeft dat niet mogen baten. Die tracker is nooit geworden wat het had kunnen zijn en dat is alleen te danken aan wanbeleid.
      Meelopers heb je overal en in de trackerwereld vind je die nog meer omdat dat een wereld is waar macht en intimidatie de hoofdtoon zijn. Een mindere tracker praat een grotere naar de mond om zijn eigen tracker te sparen. Daarom kruipt Extreme voor Polarbear en daarom kroop Polarbear op zijn beurt voor TopSpinner.
      Ze kunnen alleen groot worden ten koste van anderen.
      Dat is wanbeleid. Misbruik. Dat staat die trackers op het lijf geschreven, op een andere manier kunnen ze het niet. En het is het afval uit de trackerwereld wat daar aan meewerkt. Afvallige staf die op andere trackers niet ( meer ) welkom is vindt daar onderdak.
      Dan kun je niets van enig niveau verwachten. Zelfs na 5 jaar niet.
      Oplichten blijft oplichten. Bedreigen blijft bedreigen. Misbruik blijft misbruik.

      Het feit dat dit geblaat en de bedreigingen door Polarbear en consorten èn de inbreuken op privacy door dit team op legio sites online staan zet deze asociale misbruikers nog meer in de juiste schijnwerpers. Hier kan niet genoeg publiciteit voor komen.
      Wij willen de eigenaar Extreme daarom wel heel hartelijk bedanken dat hij hieraan meewerkt al begrijpen wij ook wel dat hij daarmee ook een stuk wrok tegen een concurrent in wil lossen. De kinderen hebben hier veel baat bij gehad en anderen ook. Wij hebben daarvoor wel een groot aantal "onschudige" leden op moeten offeren maar ja dan hadden ze maar voor een eerlijker tracker moeten kiezen ;)

      Verwijderen
    10. o ja die blogs van extreme, bijna vergeten als ze niet in de statistieken zouden staan, hij is ook een lafaard zo te zien, durft daar zelf niet meer te komen, zijn statistieken heeft hij eraf gehaald om een ander blog zwart te kunnen maken lol, maar one kan er toch helemaal niet aan tippen en dan die teksten op die blogs whahhhahahahhhaaaaaa sukkeltje xd
      anderen tracen je blogs loser, wat een noob is het toch whahahahahhhaha xd

      Verwijderen
  2. Geweldige app TW! Je ziet ze proxy gebruiken en de specs van de pc inclusief de naam ernaast staan lolzz Heerlijk dit hahaha THX ;) op Alleenretail.org

    VERPLAATST WEGENS OVERCOMPLEET

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niets te danken. Eer komt niet mij toe, ik mag het testen ;)

      Verwijderen
  3. Ach, het is zielig en grappig tegelijk te noemen maar het meest van alles is het totaal niet interessant ... ik vraag me zelfs af of het dat ooit geweest is ... voor sommigen wel zoals is gebleken ;)

    Dit is inderdaad helemaal het wereldje van de trackers zoals ik dat heb leren kennen en dat is voor mij toch ook al meer dan 5 jaar geleden.
    Leugens en bedrog, intimidatie en misbruik, dat zijn idd de meest herkenbare eigenschappen. Het voorwenden van vriendschap welke uitsluitend gebaseerd blijkt op persoonlijk gewin, het misbruiken van vertrouwen en het misbruik van contacten uitsluitend om met anderen in conact te komen zijn er nog een paar ...
    Alleen daardoor al valt dat wereldje in de categorie zielig. Het is geen prettige sfeer en het zijn geen prettige mensen. Je wilt niet discrimineren maar aan de andere kant kun je net zo min ontkennen dat vooral lager opgeleiden zich daarmee bezig houden en dat het in doorsnee nogal asociaal ingestelde mensen betreft. Natuurlijk heb je daar net zo goed als ergens anders uitzonderingen op maar dat zijn vooral in dat wereldje beslist niet degenen die er de publiciteit opzoeken en een grote mond niet schuwen.

    Voor hen die bekend zijn met de trackerwereld zijn dit geen nieuwe feiten. Net zo bekend zijn de trackers en tracker-eigenaren die uitblinken in deze eigenschappen, net als de kleinere trackers die deze eigenschappen overnemen om hun eigen tracker tot een succes te maken.

    Dat dit juist de kenmerken en eigenschappen zijn waardoor de tracker-wereld in een record tempo in achting gedaald is dringt blijkbaar niet tot hen door ... Dat is het zielige aspect en dat was het 5 jaar geleden trouwens ook al. Daarom kan ik het meeste wat men hier schrijft wel herkennen, in dat wereldje blijkt erg weinig te veranderen, van vooruitgang en ontwikkeling hebben ze in de tracker-wereld blijkbaar ook nog nooit gehoord ;)

    Het grappige eraan (voor mij althans) is een samenloop van diverse factoren.

    Zo gebruiken scripters een script wat ze zelfs terwijl ze dit zelf gebruiken nog afkraken. Ze denken dat dit door een paar (slordige) wijzigingen niet meer te zien is en zetten hun eigen naam er onder. Ach ja dan liggen mijn internetvrienden en ik vanzelfsprekend dubbel ;)
    Net als wanneer we zien dat dit bewuste script aangeboden wordt op forums ;)

    Zo gebruiken (vaak dezelfde) personen de identiteiten van andere personen. Of ze zijn in de veronderstelling dat ze anoniem te werk gaan of ze zijn dom. Ik houd het op het laatste ;)
    Vooral op dit blog waar het beheer niet moeilijk doet over het gehanteerde beleid, geeft dit een wel erg komische draai aan bepaalde reacties ;)
    Niet alleen wat betreft het zwart maken van trackers onderling waar dit wereldje de meeste bekendheid door geniet maar ook het trachten te imiteren van personen die die wereld al jaren vaarwel gezegd hebben ... ;)
    Dit gaat enkelen zo goed af dat het eigenlijk zonde is dat ze hun tijd daar nog aan verspillen: ze kunnen beter aanmelden bij de Hotsspots Facebook Community en de showbiz ingaan ;)

    Ach ja ik imiteer nu zelf bewust een bepaalde manier van schrijven lol. Het schijnt dat een grote blog-community hierin opgeleid wordt onder het motto "je niveau in het gesprek aanpassen aan dat van je gesprekspartner of aan het niveau waar hij of zij tegenop kijkt" ... Blijkbaar is dit de meest moderne aanpak die geadviseerd wordt door experts in netwerken en het schijnt ook nog te werken lol

    Have fun peepzzzz ;) The (trackerwereld) show must go on hahaha voor wat het waard is ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja ... voor enkelen is dat zoveel waard dat ze alles aan de kant zetten en alleen nog pc en trackers zien ... voor weer anderen is dat zoveel waard dat ze die hele fakewereld aan de kant schuiven en doorgaan met hun leven ;)
      Het meest trieste is om te zien dat de eerste 'groep' dan blijkbaar toch zoveel moeite heeft met wat ze zelf besloten of bewerkstelligd hebben dat ze het nodig vinden de tweede 'groep' zwart te blijven maken.
      Dat vind ik het meest trieste maar ach je wordt dan ook goed met je neus op de feiten gedrukt wat je aan dat soort mensen gehad zou hebben als je ermee door was gegaan.
      Een betere levensles kun je niet krijgen ;)

      Verwijderen
    2. Gaat je goed af whahhahahhha, zou bijna zeggen dat je de cursus ook gevolgd had ;) Toppertje !!!

      Verwijderen
    3. Wat een vreemde wereld pfff. Waar ze tegenwoordig al niet overal cursussen in geven lolzzz ;) Maar zonder geintjes ... groter als de grootste nl tracker is wel een complimentje waard! Petje af ;)

      Verwijderen
    4. ach ja ;)
      the soap must go on ;););)

      Verwijderen
    5. Je vergeet ... whoehhahahahahaha

      Verwijderen
    6. Ik mis de beroemde puntjes ook xd

      Verwijderen
  4. Net trug van Hoensbroek
    Daar missen ze ook wat whahhhahahhahahahahahhah XD

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Reacties
    1. AR is er weer voor zolang het duurt.
      Systeembeheerder heeft nog minder verstand van servers dan van vrouwen en dat laatste heeft hij al nooit gehad dus tsja ;)

      Verwijderen
    2. hij wil aandacht

      Verwijderen
    3. hahaha nee gekken die doneren :)

      Verwijderen
  6. Grappig. Van alle trackers die Polarbear had is alleen deze over. Van de forums die hij had is geen een over. Van de 'maten' die hij had ziet men weinig tot niets terug. De enkele meeloper als uitzondering op de regel, de enkele versager die op hangende pootjes terugkeert en de enkeling die medelijden heeft).

    In memoriam de verhalen van PolarBear. Hij was de beste scripter. Hij was de beste met servers. Hij was de beste vertaler. Hij was het helemaal.. ;)

    Eén tracker is over en zelfs die éne tracker komt iedere maand in de problemen net als zijn seedbox..

    Waar PolarBear goed in is hoeft niemand zich af te vragen. Hoogstens hoe hij het klaar speelt iedere maand wéér zo te blunderen en hoelang de leden van alleen retail dit nog pikken.. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is niet waar hè hehe. Het is de 13de en retail is weer offline gheheh

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Twee maal op rij.
      1ste keer wat met de dnsserver bij de hosting
      2de keer raidcontroller kapoet

      En ze zijn alweer offline door wat dit keer ;)

      Verwijderen
    2. Iedere maand brokken.
      Hij wordt oud.

      Verwijderen
    3. Gisteren waren ze online... toen hadden ze een speciale aktie voor donateurs ;)

      Verwijderen
    4. haha en die heeft te weinig opgebracht dat ze er weer af liggen?

      Verwijderen
    5. Hij was even terug maar is er opnieuw vandoor xd
      4de of 5de keer deze week.
      Iedere maand wel een keer feest.
      Hij wordt zeker oud. De oude Polar zou dit nooit gepikt hebben van een host xd

      Verwijderen
  8. Ik pak één kleine torrent van nog geen 300mb groot. Die deel ik met nog 93 andere delers maar dat werkt niet als ze niet controleren op overseeders met seedbakken. De eerste week krijg ik 4 pms. In 4 maanden krijg ik 16 pms. Ik zeg hier één keer iets van en mijn account is verwijderd. Dat is geen tracker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is het nooit geweest ;) Massaproduktie, puur gericht op donaties en héél héél véél vriendjespolitiek m.a.w. kontenkruiperij en wie daar niet aan mee doet ligt eruit, zo simpel is het ;) Had je maar moeten doneren hahaha

      Verwijderen
    2. Zo werken ze op alleen retail, daar weet iedereen wel wat over te vertellen. Kritiek mag je niet hebben maar forumvragen beantwoorden ze niet, overseeden laten ze zo, vooral als dat door seedboxen gebeurt doen ze er niets aan, de uploaderes zijn al pleite bij één andere deler, fout ingestelde clienten hebben ze schijt aan zelfs als je kan aantonen dat ze niets delen, je mag er niets over zeggen.
      Je mag braaf doneren en verder moet je je bek houden of wegwezen. Trackers in overvloed hè en de torrents zijn toch overal hetzelfde. De tijd dat ze daar eerder mee waren komt niet terug en de meeste trackers geven heel wat betere support als dat opschepperige en bazige alleen retail en hun n00b staffs XD

      Verwijderen
    3. lol nee de vertalerswereld heeft polar ook wel leren kennen hè ;)

      Verwijderen
    4. Niet alleen de vertalerswereld en niet aleen polarbeer ;)
      De trackerwereld splitst zichzelf op in twee kanten he
      Een kant hoor of zie je niet, die gaan hun eigen weg en blijven van anderen af, ze doen het netjes haha
      De andere kant zijn die trackers die vinden dat ze iets te zeggen hebben, die gasten die altijd en eeuwig zitten te stoken en te miauwen op andere trackers, forums, blogs, de dictators en de kankeraars. Ze vergeten voor het gemak dat ze het zelf zijn die ervoor gezorgd hebben dat ze die naam hebben ;)

      Verwijderen
    5. Ze hebben daar zelf al verschillende benamingen voor verzonnen: matennaaiers, weggooiers, om er een paar te noemen die nog net niet te onfatsoenlijk zijn ;)
      Gebaseerd op zelfkennis inderdaad en de verklaring waarom ze zèlf de blogs ontlopen die hun die alles onthullende spiegel voorhouden ;) Hier kunnen ze niet bannen wanneer er iets gezegd wordt dat ze niet bevalt. Hier spreken leden die ze op hun tracker direct zouden bannen en dat is hard. Hier hebben ze niet de macht waardoor ze zich op hun tracker zo groot voelen. Hier zijn ze gelijk en waarschijnlijk nog wel minder om wie ze zijn buiten die tracker ;)

      Verwijderen
    6. Waarschijnlijk? Maak daar maar met zekerheid van. Tenzij je in de realiteit ook contact zoekt met leugenaars, dieven, oplichters, misbruikers, helers en ander schorem maar dan spoor je zelf toch ook niet ;)
      Normaal zoek je dat niet op dus waarom zou je dat op het net wel doen, deel worden van die schijnvertoningen van ze? Daar schiet je wat mee op, hang je zo ook nog vast aan de een of andere gestoorde gek met een seksverslaving ;)

      Verwijderen
    7. Haha voorbeelden van notoire stalkers uit dat wereldje zijn er genoeg idd. Dat zoek je inderdaad niet op hoe graag ze dat zelf ook zouden willen geloven. Dan hebben ze opeens wèl (misplaatste) eigendunk whhahhahahahaa

      Verwijderen
    8. Tja ze 'kennen' altijd mensen he die hun alles weten te vertellen over iedereen met de klemtoon op kènnen. Ze weten alles, namen en adressen, àlles dreigen ze nog eens extra er achteraan .. en dat is het dan.
      Kleinzerige lafbekken zijn het. Achter hun pc durven ze wel maar dat ook niet eens zonder overal om hulp te roepen en overkomt ze zelf iets wat ze anderen toewensen dan is het pas echt janken geblazen, dan moet iedereen ook nog medelijden met ze hebben, dan zijn ze zo zielig
      of ze maken zieke zus het lijdend voorwerp, of moeders ligt zogenaamd in het hospitaal, dat is nòg zieliger dus dat past nog beter in hun straatje ;)

      Verwijderen
    9. whahahhahahaaa ja idd, zelf iets mankeren is ook te lastig want dan kunnen ze niet verantwoord 24/24 aan de pc gekluisterd trackers in het oog houden, ze zouden er eens het commentaar op kunnen krijgen dat ze niet echt iets mankeren hahahaha Ze makeren wel degelijk iets: ze zijn echt niet meer normaal in die bovenkamer hahahahhaa
      En vaak dezelfde die zo doen, het zal dus ook wel een chronische aandoening zijn whahhahahhaaa

      Verwijderen
    10. Humor hoor. 24/24 uur dat komt door de server ;) Dat zijn ze niet zelf die daar iedere 10 minuten zitten te siepen whoehahhahahahhahaaa Als je met zoiets moet samenleven zet je het toch zeker met pc en al eruit XD

      Verwijderen
    11. Geweldig haha. Juist daarom komen ze één of twee keer per dag kijken met hun eigen ip. De andere keren komen ze met vpn of proxy of op de pc van de buurvrouw, vriendin, dochter of wat dan ook lol Ontkenningsfase ;)

      Verwijderen
    12. Kan wel 5 jaar duren als het niet nog langer is whahhahahahahaaaaa XD

      Verwijderen
    13. Juist ja.. het zou je vent wezen, dan sta je pas goed voor lul XD

      Verwijderen
    14. Het houdt niet op, niet vanzelf
      Zolang als trackers en de eigenaren geen respect op kunnen brengen voor leden, ex-staff, een medemens, bezit van anderen, algemene fatsoensnormen, zolang blijven de klachten.


      Daarmee is alles gezegd wat er te zeggen valt. Trackers en/of eigenaren met respect daar klagen ze niet over. Daarbij is er veel te zeggen over de manier waarop sommigen klagen, ook hier, maar aan de andere kant is het heel goed dat er wel ergens geklaagd kàn worden.
      Klachten negeren en de klagers bannen is duidelijk geen oplossing want dan zou hier niet geklaagd worden ;)

      Ach en het voortdurende geklaag over sites en/of blogs waar wèl gelegenheid geboden wordt om te klagen is al zo oud als de trackerwereld zelf. Het is net zo oud als de afgunst, haat, nijd en machtsstrijd in de trackerwereld.

      Het zou wel een signaal moeten zijn voor de trackers en sites waarover hier geklaagd wordt omdat ze toch op de een of andere manier te kort schieten in vergelijking met andere trackers ;)

      Verwijderen
    15. Correct en de fanatiekste onrustzaaiers zijn er altijd die zelf gefaald hebben met één of meerdere fora, polarbeer, extreme, underground, fireblade, elmoscripter, gabor roos, drone, torrentlady ga zo maar door
      Ze hebben ze niet kunnen krijgen maar ze gunnen het andere ook niet

      Verwijderen
    16. De mentaliteit waar de trackerwereld zo beroemd door is. En dan vinden ze het nog vreemd dat ze niet aan goede staffleden kunnen komen en dat er zo'n terugloop is op trackers. Goede staff is niet achterlijk. Zij laten zich geen rad voor ogen draaien maar zijn weg zodra ze zien hoe het werkt. Voor de sfeer hoef je tegenwoordig niet meer te blijven en usenet heeft schijt aan banlijsten.
      Dat bevalt stukken beter maar voordat de trackerwereld dat door krijgt ligt de hele zooi al lang en breed op apegapen XD

      Verwijderen
    17. lol en zo krijg je van die forums waar je bekant een tolk bij moet halen om ze te kunnen lezen ;) en die semi-allochtone mietjes die heel het net afstropen op af te kraken nederlands omdat ze dat zelf niet beheersen ;) we hebben ze gezien en het worden er al maar meer en meer ;)

      Verwijderen
    18. Dat lijkt zo. Lager opgeleid is makkelijker te beïnvloeden door trackereigenaren, daarom blijven ze langer hangen en die slimmer zijn en last hebben van dezelfde mentaliteit beginnen zelf een tracker en komen voor hetzelfde probleem te staan. Nog een stap waarmee ze de trackerwereld om zeep helpen ;)

      Verwijderen
    19. Ze doen het zelf, dat scheelt whoehahhahahahaa

      Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  12. ja laten wij de woorden,schelderij van koningsdag vergeten,,,Als ik de reacties kon verwijderen,,,dan deden wij dit direct,,de doodskop met bloedende middelvinger zijn van mijn dochter haar pc,lap... ik wil het nu verwijderen op een of andere wijze lukt dat niet....klaar ,,elkaar vergeten,wat is gezegt vergeten, wat terug is gezonden vergeten,,,rust in huis,ok

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ruud Kleysen, Michael Wassink, Jeffrey Bosgoed, Ed Gein, Tony Beumer, resp. polarbear, extreme, debeste, elmo, drone, ea
      kinderbedreigers, kindermisbruikers, kinderverkrachters....
      Waar klaag je over als je je met dat gore gayes inlaat? De feiten staan al jaren op internet dus eigen schuld of zow

      Verwijderen
    2. Het is ind altijd hetzelfde tuig dat niet met hun vuile poten van andermans kinderen en eigendom af kan blijven en moet je zien wat ze zelf zijn en waar ze voor staan.... Deze vijf daarvan staat hun kindermisbruik en hun aanbod kinderporno op het net. Veel staan hier nog niet bij. Marina van den Berkmortel-Ijsendijk, Ben van Unnik, Melissa Helmig, Joost Schoonewille, Theo Lodewijk, Bas Holster, Mario Jansen, Wesley Smits, Sylvia Gijsberts, Sander de Vos, Anita den Enting, Ed den Enting, Sandra Reimer, Gonnie van Crey, Peter van Pie, May Chen, Domenic Belt, Stefanie de Heus, Janneke Wolbers, Ingrid van der Sterren, Ellie Goutier, Els de Graaf, Erik de Jong, Erwin Bakker, Hans van der Weide, Hub Hanssen, Johan Middelveld, Alexander Verheij, Michael Jonkers, Emiel Kouer, Jannie Lam, Ann Dolman, Frank Baalbergen, Carlyn de boer, Chris Wagenveld, Desiree Kleijsen, Jolanda Makkinga, Dagmara Teeuwen, Erwin Stout, Erwin Bosmann, Frank Huiskes, Gerda bLoem, Gert Mulder, Jelmer Dröge, Johan Hagenaars, Michel Ijzermans, Karin Adriaansen, Thea Hofs, Johan Middelveld, Loek Vestjens, Marianne Baalbergen, Leroy Koerts, Monique van Peer, Petra Dreves, Peter Tettelaar, Patrick Kenter, Willem van Klooster, Richard van Arkel, Ronny Douma, Ruud Verstraeten, Johan Schilder, Suzanne Smeets, Veronique Leenaars, Trudy Klomp, Wendy Janssen, Gemma Runderkamp, Cindy Bennink, Ed Berends, Marcel Vennemans, Renate Arends enz. In en in triest en de lijst is nog veel langer.... Het asociale pleps dat instemt met kindermisbruik en bedreigen van kinderen omdat ze anders niet aan hun gratis torrents kunnen komen. De paar euro die een DVD tegenwoordig nog kost hebben zij niet over om kindermisbruik en bedreigingen te voorkomen, ze werken liever mee aan die intimidatie en dreigementen waar de nederlandse trackerwereld zo bekend om staat en waardoor een paar sites zo groot zijn geworden, echt niet omdat ze zo goed zijn....
      Ja laten we het vooral vergeten, we verwijderen en vergeten....
      zodat zij door kunnen gaan en weer nieuwe slachtoffers kunnen intimideren en zij zich nog meer op kunnen geilen aan het bedreigen en intimideren van kindjes om zo de volwassenen in bedwang te houden.
      Jij stond met zekerheid op de achterste rij bij het uitdelen van de grijze massa pfff

      Verwijderen
  13. VERPLAATST
    Zie http://torrentwereld.blogspot.com/2014/05/alleen-gratis-torrentsorg.html

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ken geen polabear,ken alleen gratis torrents.org en ben na een aantal sites
    ,s echt klaar.. word geen lid gaat geen euro cent naar gratis torrents org...

    maar wil ook rust in huis, dat kleine kinderen weer achter de pc kunnen,,,weet ik niet dat je doodshfden,bloodende middelvingers kriijgt toegestuurd op elke pc in huis en om je heen die je ip kennen......hadden wij ons 10 keer bedacht.......vooral als ouders samen zijn en kids achter hun laps,,,dan de weg kennen,en dingen zien die wij zeker haddden afgesloten.....alle namen onbekend... behalve jeffry Bosgoed en zijn hulp of 2e gezicht,,,,,,Eenhoorn,,,zonde dat wij dachten zit ok..Een polabear of retail is onbekend en blijft zo...ik wil het nuook achter ons laten als u dit niet erg vind...moeite met moeite zijn bloedende middelvingers verwijderd,gezonden door Eenhoorn,,wat er is gebeurd,,onbekend,3wel via mijn ip,,,dus ik de dupe,,,nee ik heb deze namen never op internet gezien....En wil het hierbij laten,,,vooral een retail, van een polabear ken ik niet...hoou ik zo....wil rust en rust van deze jeffry of Eenhoorn

    BeantwoordenVerwijderen