Vraagbaak Trackers

Op Verzoek.
Vragen kunnen hier direct aan de desbetreffende trackerleiding of eigenaar gesteld worden.
Het komt te vaak voor dat wij vragen krijgen waarom een account op non-actief is gesteld of waarom een tracker offline is. Vooral verontwaardigde donateurs die weer eens voor niets gedoneerd hebben begrijpen wij heel goed net als staffleden die hun tijd besteden aan een tracker die het volslagen onzin vindt om zijn vrijwilligers op de hoogte te houden.
Een tracker beheren heeft ons inziens alles te maken met respect hebben voor elkaar: voor staffleden en leden. Staff en leden in het ongewisse laten getuigt niet van respect, het is zelfs onbeschoft.

Pogingen om hier verbetering in te krijgen zijn op niets uitgelopen. Enkele trackers vermelden tegenwoordig een contactadres in hun disclaimer maar onderzoek wijst uit dat mails naar die adressen niet beantwoord worden. Op forums waar geregistreerd moet worden komt het grootste gedeelte van de trackers niet waardoor het geen zin heeft dergelijke vragen te stellen.

Ervaring heeft ons geleerd dat iedereen die een tracker in Google opzoekt op onze site komt. Of een tracker klantgericht bezig is en respect voor leden en staff heeft zal snel genoeg duidelijk worden uit reacties van trackers op vragen van het publiek. En wat ook van belang is is is de publiciteit die een tracker die hier positief belicht wordt kan krijgen. Vooral voor trackers die niet willen spammen kan dit voordelig zijn.

22 opmerkingen:

  1. Wij komen terug van vakantie en Happy Release is er niet meer. Weet iemand meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alleenretail.ord is verhuisd naar http://allemaal-films.org.

    GrTz
    Polarbear

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Allemaal Films prettige familiesite zonder kapsones zonder xxx en zonder alleenretailers XD

      Verwijderen
    2. Polarbear heeft Appie de oprichter van Allemaal Films gebruikt, belogen en bedrogen. Zoals we dat van Polarbear vaker gezien hebben heeft Polarbear ook het account van Appie misbruikt en de man van de tracker af getreiterd. Polarbear heeft de man zwart gemaakt tijdens zijn ziekte tot aan zijn dood en toen de nabestaanden en de staff van Alleen Films nog ettelijke trappen na gegeven. De staff van Alleen Retail was erbij en keek ernaar zoals dat van die staff al net zo bekend is. Enkelen deden er zelfs aan mee zoals ze dat in andere gevallen ook deden. Misty en Lancaster, hypocriet als ze zijn kwamen zelfs op Allemaal Films condoleren! Geloof maar niet dat Polarbear welkom is op Alleen Films net zo min als zijn staff dat is. Als ergens een algehele afkeer voor bestaat in torrentland is het wel voor Polarbear en consorten.

      Verwijderen
    3. Ik zat daar net aan te denken. Ab was een aardige man maar veel te goed van vertrouwen en dat is precies het soort mensen waar Polarbeer het liefste misbruik van maakt. Polarbeer heeft mensen nodig die contacten hebben en aardig gevonden worden omdat hij die zelf niet heeft en dat zelf niet is.

      Ach en normale mensen die een sociaal leven hebben, werk en een gezin, die hebben niet zoveel behoefte eraan met zoiets genoemd te worden..
      Zijn contacten zijn net als hijzelf, ze denken er zelf beter van te kunnen worden en mocht het nodig zijn kan hij ze helpen met een hack, ddos of gegevens bij brein en providers neerleggen en op internet zetten. En omgekeerd. Daar komt geen gevoel aan te pas of het moet hebzucht en afgunst zijn en de kanker die ze je standaard toewensen als je de bevelen van Polarbeer niet opvolgt.

      Verwijderen
    4. Tja mentaliteit hè ;) En dat zegt zelfs nog meer over die nalopers die al die jaren heel erg goed ervan op de hoogte zijn en braaf achter die psychopaat aan hupt als het zegt over Polarbear zelf.
      Massa-indoctrinatie, omkoperij, slavernij ;)
      En wat voelt hij zich ontzettend groot en machtig met die overheersing over een kudde dom gepeupel met een iq van een garnaal wat hij zelf ook nog zeer bewust dom houdt ;)

      Soms zijn er nog wel eens van die hopeloze gevallen die het goed met Polarbear menen maar dat is meestal niet van lange duur. Het grootste talent dat Polarbear heeft is die mensen zelf van zich af te stoten.
      Zoals je zegt, als je geen eigen mening hebt en jezelf kunt wegcijferen en Polarbear genoeg naar de hemel prijst is er niets aan de hand en kom je wel in aanmerking voor een plaats in zijn staff hahahhahahaha

      Verwijderen
    5. Als je beschikt over een gezonde dosis zelfrespect ontloop je die typetjes met hun spelletjes graag. Je blijft toch ook niet hangen in een relatie waarin je man je bont en blauw slaat. Zo'n type is Kleijsen maar hij "kan het zo leuk en aardig brengen hè" en is ook "nooit te beroerd te helpen" Om van te braken idd.

      Verwijderen
    6. Triest. Polarbear is inderdaad een erg gluiperige dominante leugenaar maar heel erg eenzaam.
      Dat kan ook niet anders als je continue online bent en wacht op vrouwen die thuis te weinig aandacht krijgen.
      Daar geilt hij op ;)
      Oudere vrouwen, oprichtsters, internethoertjes, sm-slavinnen, zwangere vrouwen en dan is een tracker het ideale lokaas. Hij schuift zo'n achterlijk wicht van modje door naar admin en hij staat weer op zijn voetstuk ;)
      Op dit moment is het weer de zwangere vrouwen tijd hahaha
      Daar geilde hij al eerder op en nu is het weer zo'n zelfde domme huisvrouwen-type wat erin trapt maar ja, dat zijn ook de enige dìe erin trappen bij die loser ;)
      Deze is net als die Natascha niet eens in staat een tekst in leesbaar nederlands op internet te zetten ;)

      Ach de man van Natascha was destijds zogenaamd erg ziek dus ik ben wel benieuwd wat voor lulverhaal ze ophangen over de vriend van meesje9 die Bo heet hahaha Is Peter ook doodziek of is hij er inmiddels vandoor, wat ik heel verstandig zou vinden van Peter.
      Wat moet je met een vrouw die hoogzwanger van vroeg tot laat het gezelschap van een oversekste maniac op internet opzoekt en in de tijd dat normale moeders eten met de kinderen torrents aanhet uploaden gaat?

      Tot overmaat van ramp vraagt de doos zich ook nog af of ze wel een goede moeder is hahahahaha
      Nee Bo, moeder van Meesje en Timmetje is geen goede moeder maar een domme slet die haar kinderen schandalig verwaarloost en haar vriend bedriegt.
      Als je dan toch vreemd wilt gaan doe het dan zo dat niet meteen heel Oosterhout het weet ;)

      Verwijderen
    7. Ach zo.. en Polarbear ziet zijn kansen bij Bo afnemen en daarom moet dit "uitlekken" zeker. De geschiedenis herhaalt zich daar wel om de zoveel tijd of niet?
      Dat is dan het enige waar nog enigszins zekerheid over kan bestaan bij retail "pompidompiedom" hahahaha

      Verwijderen
    8. Jeugdzorg weer drie zorgenkindjes erbij en een moeder die in een inrichting thuis hoort.
      Illegaal uploaden, medeplichtig aan intimideren, bedreigen, chanteren, aanzetten tot misbruik van minderjarigen, aanzetten tot verkrachten van minderjarigen, meewerken aan misbruik van minderjarige en aanzetten tot misdaad van minderjarigen vanaf 7 maart 2009 tot nu.
      Dat is een mooi lijstje ter aanvulling van het CV van deze ongehuwde moeder van 2 kleine kinderen en een derde die elk moment kan komen.
      En dat moet dan werken in de zorg hahahahahaha

      Verwijderen
    9. Het grootste percentage medewerkers op illegale torrentsites IS werkzaam in de zorgsector of zit thuis om welke redenen dan ook.
      Schijnbaar hebben ze in de zorg toch nog veel te weinig werk en daardoor tijd in overvloed om te internetten ;)
      Bezuinigen op de zorg is daarom ook een overbodige ingreep. Wanneer de rotte appels uit die sector verwijderd worden wordt het nog de meest winstgevende 'kostenpost' op de begroting ;)

      Verwijderen
    10. Juist haha. Die illegale torrentmensjes moeten ze taakstraffen geven. Stuur ze een middag met een groep geestelijk gehandicapten naar de kinderboerderij dan leren ze ook eens wat sociaal bezig zijn betekend. Wel onder toezicht want je weet nooit wat ze anders met de pupillen of de dieren uitspoken hahaha Luie varkens hahaha

      Verwijderen
    11. Hangbuikzwijntjes zijn zo schattig. Dan kunnen ze afkijken hoe die varkentjes nog opschuiven en voor elkaar een plekje vrij maken in de modder, kunnen ze een lesje van leren XD

      Verwijderen
    12. Ach ja... Amersfoort, Dorst, Oosterhout, Dongen, niet op kampers afschuiven want die ken ik ook, dit is een heel andere "mentaliteit" en inderdaad een mentaliteit waar je niet trots op kunt zijn.. niet eens wilt..

      Verwijderen
  3. Softwarepiraat is niet te vinden. Ze zijn toch niet gepakt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eerder gehacked of gemeld door zogenaamde collega's en terecht ;)
      N00bs die er niets van begrijpen ;) Die wouden effe profiteren van bekende trackernamen maar ze kennen niet eens een tracker online houden ;) 10 off van die jatter als het er niet meer zijn en nog spammen de n00b ;)

      Verwijderen
    2. Al-my-movies.org
      Al-my-power.org
      All-my-power.org
      Alleenkwaliteit.org
      Deugnietje.org
      Dvdhuis.org
      Hollandseglorie.org
      Powerstormtorrents.org
      Sheba-music-place.org
      Softwarepaleis.org
      Allen van dezelfde, allemaal zo off als maar kan.
      Wat oude domeinnamen van topspinner en als ze die niet kunnen claimen verbasteren ze ze met taalfouten of gehannes met afbreken hahaha.
      Powerstorm is gejat van Henny de Man.

      Registraties net zo nep als de rest.
      PIETJE PUK
      Address 1: Petteflat
      City: HAARLEM
      Zip: 8805aa
      Country: NL
      Phone: +1.31206547892
      Email: pietjepuk__82@live.nl
      JAN KLAASEN
      Address 1: Brinkhorst 4
      City: ROSMALEN
      Zip: 8154aa
      Country: NL
      Phone: +1.31200201234
      Email: klopgeest__23@live.nl


      31.192.105.104 hostkey.ru
      85.25.120.183 plusserver.de
      De servers.

      46.105.100.14 OVH
      188.165.228.99 bebf77102.FUSA.BE
      91.121.185.21 ks203441.kimsufi.com FUSA.BE
      Door ze gebruikt voor spammails.

      Themaraunders.org
      Ook van ze, Harry Potter Fanclub schijnt hahaha

      Vistabenidorm.com
      Ook op hun server - enigste nog online

      Een kenner herkent de kleuterschool wel.
      Have fun ;).

      Verwijderen
    3. Commentje 14sept 2010 uit archieven van Torrentstart XD

      188.138.40.211
      BSB-Service GmbH
      Geen aanrader met 10 trackers op één server!
      o.a.:
      Hollandseglorie.org
      Al-my-movies.org
      All-my-power.org
      All-united.org
      Dvdpiraat.org
      Softwarepaleis.org
      & more...

      Verwijderen
    4. LOL die zogenaamde forums voor en door trackers hehe
      .......... scrips die ze daarvoor nemen en nog .......... scripters whoehahhahaha
      (geen lelijke woorden gebruiken ;))

      Verwijderen
    5. IP Address: 188.138.40.211
      reverseinternet.com/ip/188.138.40.211 - Vertaal deze paginaDelenIP Address: 188.138.40.211 ... [Analyze backlinks]. N/A, 188.138.40.211 (2), None. dutchreleases.org. [Analyze backlinks]. N/A, 188.138.40.211 (2), None ...

      188.138.40 - robtex
      cnet.robtex.com › ip › 188 › 138 - Vertaal deze paginaDelenloft4868.serverloft.eu, a, 188.138.40.211, (none). dvdpiraat.org, a, 188.138.40.211, (none). ptr, 188.138.40.211 · loft4868.serverloft.com · dindatorservice.se, a ...

      http://reverseinternet.com/ip/188.138.40.211 ;)

      Usage Statistics for loft4868.serverloft.com - January 2013
      loft4868.serverloft.com/usage_201301.html - Vertaal deze paginaDelen... updates.papyrusmedia.net/qr/v1/ff2011/map/h8/map.xml. 9, 2, 0.00%, www.thetechgame.com/Forums/t. 10, 1, 0.00%, 188.138.40.211/phpmyadmin/print.css ...

      papyrusmedia.net is under construction

      About Softwarepaleis.org - Softwarepaleis : Aanmelden
      www.sitefile.org/softwarepaleis.org.htm - Vertaal deze paginaDelenOur data shows that the site is hosted in Hürth, DE. The website is active on the IP 188.138.40.211 and receives about 124 unique visitors per day. Alexa ranks ...

      About Dvdhuis.org - Dvdhuis : Aanmelden
      www.sitefile.org/dvdhuis.org.htm - Vertaal deze paginaThe website is active on the IP 188.138.40.211 and receives about 66 unique visitors per day. Alexa ranks dvdhuis.org at 2,601,213 . View DVDHUIS.

      Speedplace.org Domain Stats
      www.webboar.com/www/speedplace.org - Vertaal deze paginaIP Address, Last Scan Time, Hosting Provider. 1, 188.138.56.115, 20 Nov 2012. 2, 188.138.40.211, 08 Nov 2010. 3, 94.23.145.62, 27 Feb 2010 ...

      Deugnietje.org Domain Stats
      www.webboar.com/www/deugnietje.org - Vertaal deze pagina1, 31.192.105.104, 23 Dec 2012. 2, 62.193.230.27, 21 Aug 2011, AMEN. 3, 188.138.56.115, 29 Nov 2010. 4, 188.138.40.211, 05 Nov 2010. 5, 94.23.145.61, 24 ...

      deugnietje.org - Seeallweb
      seeallweb.org/domain/deugnietje.org - Vertaal deze paginaDelen5+ items – This website is located at GERMANY in IP 188.138.40.211 .
      Hosted at PLUSSERVER-AS PlusServer AG, Germany ( AS8972) Top ...
      Name Servers dns1.registrar-servers.com , dns2.registrar-servers.com , dns3 ...

      IP 188.138.40.0 to 188.138.40.255 - IP Addresses - Plot IP
      www.plotip.com › ... › 188 › 188.138 - Vertaal deze paginaDelenServer. 188.138.40.211, intergenia AG, Hürth, Nordrhein-Westfalen, Germany charmania.org, dutchreleases.org, Server. 188.138.40.212, intergenia AG, Hürth, ...

      Hier hoef je geen kenner voor te zijn. Zo dom bezig dat zijn er maar een paar.

      Verwijderen
    6. Confused XD

      Henny de Man van Powerstorm-Torrents is beter bekend als Sonic, partner van Ollie.
      Dit http://www.facebook.com/henny.deman?fref=ts is die Henny de Man,
      het is niet die vertaalster Henny de Man!

      Verwijderen