Mop van het jaar

Beste Torrentwereld,
het volgende is het geval.





























Van loekie71 Donateur op 2012-11-23 07:08:30

Beste leden van ET,

Ik wil toch even alle Staff, delende leden, uploaders en donateurs bedanken voor hun steun en inzet zonder jullie kunnen wij niet bestaan.

Wij willen niet steeds over geld zeuren maar.... Torrentsites onderhouden kost nu eenmaal veel geld en dat komt iedere maand weer naast de servers van Extremetorrents hebben wij gelukkig ook uploaders met een eigen server/seedbox of snelle internetverbinding die de nieuwste torrents voor ons plaatsen, zij betalen hier zelf maandelijks ook geld voor.

Ik kan dan ook slecht begrijpen dat er veel members tussen zitten die gewoonweg niets delen met andere gebruikers, hierdoor moeten de uploaders langer aan een torrent blijven hangen en kunnen dan niets nieuws voor ons plaatsen. Ook een bedankje plaatsen is er vaak niet eens bij, terwijl dat maar een kleine moeite is.

Wij gaan dan ook nog harder optreden en die members blokkeren die niet delen als u eenmaal geblokkeerd bent dan kan je wel delen maar niet meer ontvangen. Dit blijft dan zo tot u alles teruggedeeld heeft.

iedereen die zich inzet voor ET nogmaals hartelijk dank hiervoor Hit en Runners moet hier maar even over nadenken.

Loekie71 beheerder.

Nou stel ik het toch wel heel erg op prijs als Torrentwereld deze asociale hypokriete kinderverneukers duidelijk maakt dat ik
NIET DONEER aan KINDERMISBRUIKERS, dat ik doneren aan zoiets aan iedereen 
AF MOET RADEN en dat ik al helemaal niet ga delen of bedanken voor een 
BIJ ELKAAR GERAAPT ZOOITJE PEDOFIELEN!
Iedereen die zich voor zoiets inzet 
HOORT TBS TE KRIJGEN!
LEVE DE HIT EN RUNNERS OP 
EXTREME TORRENTS EN 
ALLEEN RETAIL!


Voor deze keer. Duidelijk genoeg hoop ik ;)

20 opmerkingen:

  1. Loekie is niet een van de slimste al vind hij zelf van wel Hij en Johan voelen zichzelf wel mijlen ver verheven boven de rest van de staff maar laten zich letterlijk alles wijsmaken door Extreme ;)
    Van alle staff op die tracker zijn dit de grootste stommelingen. Kijk alleen maar eens hoe lang ze op die tracker zitten en wat er over die tracker en staff online staat over alles wat ze uitvreten.
    Nog maar niet te spreken over wat Extreme zelf online heeft staan; stuk voor stuk bewijzen van kindermisbruik, smaad, laster en niet naar één kant toe maar alles waar Extreme zijn blik op laat vallen en dat dat veel is voor een aan achtervolgingswaanzin lijdende gefrustreerde koos werkeloos is goed te zien.
    Daarbij komt dat Extreme niet eens de knowhow heeft en maar wat doet. Plus hij schept graag op en laat zijn hulpjes graag zijn werk bewonderen.
    Ips in logboeken van sites die Extreme in hun gezelschap bezoekt komen daardoor ook veel voor en nog zouden ze het niet weten ;)
    Staff die er wegloopt chanteren ze met bedreigingen en sites die ze zelf maken en waaraan Loekie en Johan actief meedoen.

    Heel torrentland weet dat dus tja loekie.... stop je klaagpms in je .... en denk er zelf maar eens goed over na ;)

    En als er weer eens mensen bedreigd worden door die kliek: ze hebben zelf ook kinders ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Loekie71 heeft 2 kinderen en is gescheiden. Hoe zou dat nou toch komen hahaha. Hij kan dat gemakkelijk doen, hij heeft ze niet bij zich maar schuift de verantwoordelijkheid zo ook weer af hè. Als er iets met die kinderen gebeurd krijgt de ex de schuld en niet hij hahahaha
      Niet voor niets gescheiden hè.

      Verwijderen
    2. Tja dat is de verzekering die ze op Extremetorrents afsluiten voor staffleden voor het geval die hun mond niet willen houden als ze vertrekken van Extremetorrents.

      In de tijd dat jij je op die tracker voor die mensen inspant en ze jou de indruk geven dat ze je waarderen, zijn ze al bezig je persoonlijke gegevens uit te zoeken en screens te maken van wat je upload.

      Besluit je geen staff meer te willen zijn dan maken ze je wel even duidelijk wat ze voor je in petto hebben als je iets loslaat over de manier van werken op Extremetorrents.

      Eline was lange tijd admin op Extremetorrents en een heel goede. Ze was zo goed dat Extreme het wel vertrouwde haar mee te nemen op zijn uitstapjes naar sites die hij lastig viel en waar hij chantage-site over maakte.
      Eline was getuige van het werk van Extreme tegen Henkjan de Krijger, de eigenaar van Mijndomein.nl en Eline was getuige van veel andere chantage- en bedreigingskwesties.
      Het is waar dat ook Johan en Loekie op die sites gespotted werden. Ze zijn op die tracker inderdaad allemaal niet de pienterste, ze lijken niet eens te kunnen googlen maar goed.
      Eline en Extreme kregen woorden en Eline werd uit haar functie gezet. Na alles wat ze voor die tracker gedaan had was ze het daar niet mee eens. Logisch als je bedenkt dat de eigenaar zelf amper op de tracker komt en Eline de kar in haar eentje trok. Die anderen stellen niets voor en er is er geen een die tegen Extreme in durft te gaan.
      Ze weten heel goed wat dan volgt.
      De dreiging een eigen blog te krijgen waar ze en hun gezin en alles wat Extreme en Johan en Loekie over ze te weten kunnen komen bedreigen en chanteren is maar al te goed bekend.

      Extremetorrents is geen tracker maar een dwanginstelling waar je het bedreigen en chanteren door Extreme, Loekie en Johan maar hebt te accepteren.
      Net zoals de trackers die Extreme op de een of andere manier storen dat maar hebben te doen ;)

      De leiding van die tracker is gewoon gestoord. Kun je dat 'steunen' of je daarvoor 'inzetten' dan spoor je niet.
      Het zegt er zelfs alles over hoe jezelf in elkaar zit want de bedreigingen en kindermisbruik staan voor iedereen zichtbaar en door Extreme, Johan en loekie daar neer gezet, zeer openbaar te bezichtigen op internet.
      Voor iedereen ;)

      Verwijderen
    3. Aaah weer nieuwe namen erbij klasse. Polarbear aka Ruud Kleysen, Extreme aka Michael Wassink, Richard van Arkel, Guiker aka Guido vd Kerkhof, Defender aka Martijn vd Hoef, Lancaster aka Marianne Baalbergen, hahahaha
      Loekie71 aka ???
      Johan ???
      We horen het wel XD

      Verwijderen
    4. Ze hebben het nu gericht op Amazing en Quality Releases ;)
      Je vraagt niet om verraad onder de trackers, Extreme is de NSB'er onder de trackers. Dit is toegestaan.
      Pek en veren ;) en ik hoop voor de trackers dat die ook eens na gaan denken. Meer trackers hebben het niet overleefd door toedoen van Extreme en consorten dan door toedoen van Brein.

      Verwijderen
    5. Het heeft alles te maken met de normen en waarden die ze NIET hebben. Je zit niet aan een pc als je niet weet hoe google werkt. Je ben n00b als je nog nooit de naam van je tracker in dat balkje hebt gezet XD
      Dat gelooft heus niemand van ze XD

      Verwijderen
    6. Het is een instelling. In het dagelijks leven zijn het net zulke klaplopers, parasieten en kansloze hufters. Ze hebben 1. geen verstand en 2. geen sociale contacten die ze daarop wijzen.
      Het enige wat met ze op wil trekken zit op die trackers lol Raken ze dat kwijt dan komen ze in een isolement lol

      Ze zijn werkeloos, alleenstaand, uit elkaar of gescheiden, krijgen thuis niet de aandacht die ze willen of zijn op zoek naar goedkope en/of perverse seks en combinaties daarvan. Dan heb je alles wel op een rijtje. XD

      Verwijderen
  2. De nl trackers maken het voor zichzelf kapot.

    Laten ze meer tv gaan kijken en actualiteiten.

    Kindermisbruik is een very hot-item waar een ware heksenjacht op is. Wat denk je dat nl trackers naar zich toe trekken als ze daarmee genoemd worden. Daar komen nog enkele organisaties meer dan brein op af ;)

    Wat denk je van tienerporno? Ben je zo blue dat je serieus gelooft dat die leeftijden gecontroleerd worden ;)

    Dan de kinderen op trackers die komen downloaden en door de tracker gesommeerd worden (illegaal) te delen. De kinderen die 'werken' op trackers. Het zijn niet de ouders die ze verantwoordelijk stellen en er zal toch een pispaal voor gevonden moeten worden dat ervoor aansprakelijk wordt gesteld. De nl trackers worden daarop aangekeken en gaan de rekening krijgen.

    Hoeveel willen de nl trackers nog meer over zich heen krijgen? Alleen brein is blijkbaar niet voldoende voor ze. Er moet nog meer sensatie komen denk ik.

    Nou, ik kan je wel vertellen dat dit nog net zolang goed gaat totdat instanties zich gaan bundelen en gezamenlijk aanklachten in gaan dienen tegen trackers en dan valt het doek.

    Dus het is maar goed dat trackers dit allemaal zelf ook heel goed weten. Het is niet te wijten aan brein of andere organisaties, het is niet te wijten aan hit en runners en het is niet te wijten aan staff, het is de keuze van de trackers zelf. Ach en als die zich niet aan willen passen weet je als gebruiker best wel welke risico's je loopt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het denkniveau ligt in dat wereldje niet zo hoog dus je moet er niet teveel van verwachten hahahaha. Wij kijken het aan en ........ bloggen ;). Ik had laatst de FBI op bezoek die ook al op zoek was dus ;). Volgens mij is het niet zo belangrijk, hooguit voor wat achtergesteld ""staff"" ;).
      Je hebt usenet en platforms in overvloed he ;).

      Verwijderen
    2. hahahaha dat wilde ik net tikken. waarom zou je iets in leven proberen te houden wat niet de moeite waard is, ouderwets en achterhaald en in enkele gevallen ook nog zo asociaal en mensonterend bezig is als nl trackers ? ;)

      Verwijderen
    3. Niet. Over niet al te lange tijd krijgen ze de erkenning die ze verdienen en hebben ze hun plaats veroverd in de ranglijst oudheden als The Well, Commodore en BBs al zal het wel helemaal onderaan zijn. XD
      "Het is er ooit wel geweest maar het was niet van toevoegende waarde." XD

      Verwijderen
    4. Daar komen ze niet bij te staan. Wat ermee stopt wil het zo snel mogelijk vergeten en verder gaan ;)

      Verwijderen
    5. En terecht. Stilstaan (liggen) kun je nog lang genoeg in je kist haha en het is ingebouwd instinct niet prettige ervaring zo snel mogelijk te verbannen en verder te gaan.
      Stilstand is achteruitgang ;)

      Verwijderen
    6. oke daarom gaan sommige trackers met sprongen achteruit duim

      Verwijderen
    7. hihi die het verdienen zeker duim

      Verwijderen
  3. Het is een aflopende zaak en dat is helemaal niet erg. Dit is een trackerwereld geworden waarin het meer om andere dingen draait.
    Die sites waar Michael Wassink en Ruud Kleysen mee bezig zijn hebben niets meer met torrents te maken maar ze gebruiken de trackerwereld er wel voor. Ze manipuleren de trackerwereld en dat is niet goed. Kinderen bedreigen is niet goed. Ik vraag me al heel lang af hoever ze daar nog in gaan en met alle meelopers in de trackerwereld is het allang niet meer iets waar ik respect voor kan hebben en waar ik in gezien wil worden.
    Veel liever betaal ik de volle prijs en sparen we met de kinderen wat langer ergens voor. Dat is ook veel beter voor ze als ze blootstellen aan de geldende normen en waarden op trackers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Juist, en ze leren beter met geld om te gaan. Ze zijn bij ons zelfs zo ver dat ze vriendjes die downloaden deze blogs laten zien waarvoor ze hier waarschuwen en waarop kinderen bedreigd worden. Ze leren daar ook weer van en zien zelf de overeenkomsten heel goed met wat ze op tv horen en zien over vermiste en misbruikte kinderen.
    Zo bekijk ik deze site ook. Het is een nobele instelling om trackers te willen helpen omdat het een hobby is maar ze werken zelf niet mee. Door de eigen schuld van de trackers krijgen wij hier voornamelijk negatieve informatie over trackers en zullen er veel mensen zijn die alternatieven gaan zoeken net als ik.

    Daar maken ze het helemaal zelf naar.
    Complimenten voor deze site.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Complimenten voor deze site en de vele personen, sites, blogs en trackers die er vrijwillig aan meewerken. Helaas is het niet meer verstandig deze mensen te noemen in een bedankje.
      Dan worden hun sites offline gehaald of ze worden op chantage-blogs geplaatst of hun persoonlijke gegevens worden ergens gepubliceerd, of ze worden telefonisch of via mail of persoonlijk bedreigd....
      Zover is de trackerwereld in achting gedaald en meer hoef ik daar niet aan toe te voegen omdat zoals eerder al opgemerkt werd: dè aansturende en dè leidinggevende personen inderdaad héél erg goed op de hoogte zijn.

      Verwijderen
    2. Dan neem ik de gelegenheid waar om het team vrijwilligers te bedanken die het op zich genomen hebben licht in de duisternis te brengen voor wat internet n00bs ;)
      Als we jullie niet hadden gehad had die asociale bende nog meer blogs kunnen hebben met ònze personalia ;)
      Bedankt en de bos rode rozen komt nog ;)

      Verwijderen